5 iunie 2010

Spider-Man






Scurta descriere:
"Cine sunt eu? Sunteti siguri ca vreti sa stiti? Povestea vietii mele nu este pentru cei slabi de inger. Daca cineva v-ar spune ca este o simpla istorioara amuzanta, daca cineva v-ar spune despre mine ca sunt un tip obisnuit sau mediocru, fara nici o grija pe lumea aceasta... acel cineva ar minti".

Peter Parker Spider-Man/Omul Păianjen



"O data cu puterea vine si o imensa responsabilitate".
Unchiul Ben 

In vara aceasta, pregateste-te pentru aventura suprema, pentru ca unul dintre cei mai cunoscuti supereroi ai benzilor desenate isi va face saltul pe marele ecran. Lansat cu ocazia celei de-a 40-a aniversari de la prima aparitie in benzile desenate a Omului-Paianjen, filmul Spider-Man (Omul-Paianjen) se axeaza pe povestea elevului Peter Parker (TOBEY MAGUIRE) care, dupa ce a fost muscat de un paianjen modificat genetic, capata o putere supraomeneasca si abilitatea paianjenului de a se catara pe orice suprafata. El jura sa foloseasca aceste abilitati pentru a lupta contra crimei. 

Regizat de Sam Raimi, Omul-Paianjenii mai are in distributie pe: Willem Dafoe - nominalizat de doua ori la premiul Oscar - in rolul adversarului Omului-Paianjen, Green Goblin, Kirsten Dunst, in rolul Mary Jane Watson, James Franco - distins cu premiul Globul de Aur - in rolul Harry Osborn, prietenul lui Peter, Cliff Robertson - castigator al premiului Oscar - in rolul unchiului Ben, Rosemary Harris - actrita nominalizata la premiul Oscar - in rolul matusii May si J.K. Simmonds in rolul J. Jonah Jameson, seful lui Peter la ziarul Daily Bugle. 

Ramas orfan de la o varsta frageda, Peter Parker locuieste in Queens, New York impreuna cu matusa May si unchiul Ben. Peter duce viata unui elev normal, lucrand ca fotograf la ziarul scolii, tanjind dupa frumoasa lui colega, Mary Jane Watson si distrandu-se in timpul liber cu prietenul lui cel mai bun, Harry Osborn. 
Spider-Man/Omul Păianjen

In timpul unei excursii cu clasa, in cadrul careia lui Peter si colegilor lui li se prezinta o demonstratie stiintifica despre paianjeni, Peter este muscat de un paianjen modificat genetic. Curand dupa aceea, el descopera ca si-a insusit puterea si agilitatea paianjenului precum si un simt foarte dezvoltat specific acestei arahnide. 

Peter isi foloseste la inceput puterile pentru a face bani, insa dupa ce asista la o tragedie petrecuta aproape de casa lui, el jura sa-si dedice viata luptei contra criminalitatii, luand in considerare cuvintele unchiului sau, Ben: O data cu puterea vine si o imensa responsabilitate. 

Spider-Man/Omul Păianjen
Intre timp, omul de afaceri megaloman Norman Osborn (WILLEM DAFOE), tatal lui Harry, este pe cale de a suferi niste schimbari. O formula experimentala a scapat de sub control, sporindu-i inteligenta si puterea, luandu-i in acelasi timp mintile. El a devenit acum Green Goblin (Goblinul verde), inamicul Omului-Paianjen, care va pune la incercare juramantul lui Peter Parker de a lupta impotriva criminalitatii si de a-i ajuta pe oamenii nevinovati. 







Tobey MaguireTobey MaguirePeter Parker / Spider-Man - Omul-PaianjenWillem DafoeWillem DafoeNorman Osborn / Green Goblin - Diavolul VerdeKirsten DunstKirsten DunstMary Jane Watson
James FrancoJames FrancoHarry OsbornMacy GrayMacy GrayEa insasiRosemary HarrisRosemary HarrisMatusa May
J.K. SimmonsJ.K. SimmonsJ. Jonah JamesonElizabeth BanksElizabeth BanksBetty BrantChris CoppolaChris CoppolaKyle
Stan LeeStan LeeMan in Fair
 Vezi toata distributia







Caseta tehnică

Produs de

Columbia Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Ţara

SUA

Site oficial

Spider-Man



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu